• about
  • menu
  • categories
  • Kristeen a Mischa

    Kristeen a Mischa

    Blonďaté holky z malého města, které se před pěti lety nadchly do společného projektu World needs Blondes. Blogu primárně o módě, inspiraci, cestování a lifestylu. Tímto naším online módním deníkem to ale nekončí. Naši kreativitu už nemohly udržet hranice virtuálního světa a sociálních sítí. Na naši kreativitu si teď můžete sáhnout. Vypustily jsme druhý projekt, náš malý splněný sen - WNB clothing. Značku, která nese drzou lehkost nápadů vznikajících cestou z afterparty. Všechnu naši tvorbu od začátku obohacujeme o kapku růžové a porci punku a pro WNB clothing, to platí dvojnásob!

    MODEL´S DIARY III


    Pondělí
    Sedm castingů - jeden z těch horších dnů. Osmej sem nedala, potkala jsem českou kamarádku a šla do Mekáče na večeři. Jooo ty lenochu, kdybys šla na casting a nefňukala, tak se máš skvěle. Shrnuto podtrženo - v Mekáči jsem byla oloupena loupežníkama o můj milovaný smartfoun. Přesvědčena o tom, že lidi by nemohli být tak zlí na někoho tak hodnýho jako já, jsem prohrabovala odpadky, bulela a nadávala. ZOUFALOST! Ani si neumím představit co se mně jako bloggerce a autorce fotoreportů Model's diaries, mohlo přihodit horšího. Shit happens a život jde dál? Jde ale mnohem hůř s vysloužilým Samsungem Ace, ve kterém můžu mít nainstalovanou jen jednu aplikaci.
    Aby toho nebylo při lítání po policajtech do večerních hodin málo, tak zrovna dnes byla v Athénách hrozná zima. O čemž já jsme neměla ani páru, měla jen kraťasy, top a bradavky ztuhlý tak, že mi málem prorazily triko.... K pondělnímu dni si opravdu gratuluji.)

    Úterý
    Příšerná prosmutnělá noc, ale aspoň mám první cast až od jedenácti, tak to doženu a trochu se prospím. Ani omylem, nedoženeš! Z agentury mi dali wake up call už v sedm, abych si mohla jít zařídit novou simku. Mnohokrát díky!!!! Tired jak nikdy, já vím proč normálně nebrečím, následující den máte totiž místo hlavy střep a místo očí díry, pff... chodící mrtvola a reklama na bad mood. Takže se zrovna nehodily castingy na commercial ( natáčení videí, reklam, různých výrazů a umů). 
    Nejvíc mě dostalo natáčení reklamy, kdy sleduju diamant a pak ho fascinovaná házím do sklenice s vodou, následuje nejúžasnější americkej úsměv. Děláš to naprosto dokonale, ale pro jistotu, to udělej ještě 3x úplně stejně, buď svůdná, překvapená, naštvaná, přísná, otrávená (je v tom nějakej rozdíl?!). Oblíkni si plavky a tancuj na beach party, tak to byl konec xD. Nasedni na kolo, který bylo pojízdný někdy v minulým století a jeď, zatáčej, buď strašně  šťastná, uvolněná, young and free, pozor díraaa, málem jsi spadla, zatoč, lítej jak pták a dělej to deset minut dokola. Noooo, no, no, not today !!!!
    Jo a kamarádce Taylor ukradli peněženku, asi si někdo zasedl na modelky neboco.

     
    Středa
    Klasickej den plnej nestíhání, castingů, taxíků a Míši, která je prostě pro někoho moc hubená. K tomu moje naprosto debilní nálada a otrávenost z chybějícího mobilu. Jako když přijdete o ruku, nebo tak něco. Bez instagramu jsem jak tělo bez duše a bez kvalitního foťáku jak vidlička bez nože.
    Nenapadá mě co jíst. Co se dá jíst bez trouby, sporáku a normálního chleba?! Chleba tady totiž téměř nevedou.
    Večer jsem se nechala vytáhnout na sushi, společně s ostatníma modelkama. Měla jsem totiž opravdu hlad! Hahah, ale abych nebyla takovej bručoun, tak náladu mi to podstatně zlepšilo.)

    Čtvrtek
    Někdy jsou moje povinnosti na tak zapeklitejch místech a cestovní instrukce jsou tak špatné, že z toho šílím. Nejednou se mi stalo, že ani řidič autobusu dotyčnou zastávku neznal xD. Nicméně lidi jsou tu ochotní. Zrovna dnes se mne ujala paní, která se mnou hledala bus stop a věnovala mi čtvrt hodiny svého času. 
    Pak jsem měla focení dalšího e-shopu...ale počkat, vždyť na tenhle jsem ani nedělala casting?! Jo aháá, na poprvé se mnou byli tak spokojení, že si mě vybrali znova?! Vážně výhra. Nechci být nevděčná, ale abyste věděli, tak tohle focení nemám vůbec v lásce. Důvodů je hned několik, nemám z toho žádné fotky, nejsou z toho peníze a je to opravdu tvrdá, zdlouhavá a otravná práce. Ale tenhle chlap (fotograf a majitel řetězce s oblečením po celém Řecku) je v poho a práce s ním utíká.
    Burger, casting, nákup anglického čtiva (vím, že se nebude jednat o úplně neinteligentnější a vzdělávací knihu, ale moje angličtina není dokonalá a slovíčkům o hadrech bych mohla rozumět.).
    K večeři jsem si udělala dokonalou omeletu se zeleninou, sýrem a šunkou, talíř pálil a než jsem ho v papírové chňapce (asi to nebyl nejlepší vynález) donesla ke stolu, tak mi mísa vyklouzla a vejce se rozlítly po celé recepci. Tadáááá, konec čtvrtka!


    Pátek
    Získala jsem další job a totiž přehlídku plavek pro obchod s názvem Woman's secret. Ráno jsem měla fitting, kde je nutné vyzkoušet jaké a kolik outfitů budu mít. Na molo půjdu 3x, jednou předvedu letní overal, jednou celkové plavky a jednou dvojdílné. Sice nejsem zvyklá předvádět takhle odhalená, ale když to nevadí jim, tak to nevadí asi ani mě.
    Následovaly dva castingy, koupě kuřecího salátu a vytoužená cesta na pláž. Páteční den byl totiž volnější a já měla odpoledne asi pět hodin volna. Na pláži jsem se nadlábla, četla svou novou knihu a přepadla mě únava. Přepadla mě taky ale hrozná schíza z toho, že mě ve spánku někdo okrade. Batoh i kabelu jsem tedy nasoukala pod hlavu, která mi trčela téměř do pravého úhle. Mmmmm.... 
    Casting, nákup a večerní filmový klub u mě v pokoji. Samozřejmě, že krém z Rossmannu za dvacku nesplnil má očekávání a já měla připálený obličej. K filmu jsem si nanesla masku z bílého jogurtu a ráno se probudila se zkamenělým jogurtem na obličeji i polštáři.


    Sobota 
    Běh, posilovačka, zdravej lunch a první free test! Yes, konečně dostanu taky část toho kvůli čemuž jsem přijela, totiž fotky do booku! Než vám popíšu, jak focení vypadalo, dovolila bych si povznést jeden dotaz: Je v Řecku za kadeřníka považován každý, kdo umí používat kulmu??? Mé jemné blonďaté vlásky zas trpěly nápor rezavé kulmy a o následné přestříkání lakem, jsem si musela říct sama. 
    Celý tým lidí byl ale strašně fajn, nikdo si nehrál na frajery, chovali se ke mě hezky, udělali mi toust, pauzu jsem si udělala kdy jsem chtěla a konzultovali se mnou každý look i vzhled fotky, takový přístup se mi opravdu líbil. Fotograf měl jasnou představu, ukázal mi pár inspirací v mobilu a časopise a já se snažila zachovat atmosféru daného editoriálu. Fotky totiž nebudou jen ke mě do booku, ale měli by se použít i do nějakého řeckého magazínu, ale kdo ví.) 
    Nejdříve jsme fotili princeznovskou tylovou sukni s holými zády a pozadím větví natřených na bílo. Následovaly fashion looky festivalové jednoduché módy. Klobouk, vesty s třásněmi, hnědé semišové kraťasy a topy,...jednoduchý styling ve kterém hraju hlavní roli já a ne oblečení (už bylo na čase po těch všech e-shopech, kde mi ani nebyl vidět obličej). Fotili jsme dlouho a já si hrozně přeju, aby se fotky vydařily a mě něco popohnalo dopředu! 
    Závěr focení mě málem dojal k slzám. Stylistka, která téměř neuměla anglicky mi tlumočila přes fotografa, že mi chce dát něco na památku. Lidi, kteří dělají tohle všechno zadarmo a ve svém volném čase mi chtějí dávat dary, protože se jim líbilo focení se mnou?! Dostala jsem koženou vestu ze ZARY, kterou jsem při focení chválila (bože yes, budu tuhle sezonu hrozně cool). Focení skončilo hroznou objímačkou a odvozem až domů. Já usínala po dlouhé době s opravdu spokojeným pocitem z produktivního dne.

     
    Neděle
    Jela jsem se svojí českou kamarádkou Kristý, klukama modelkama a našima PR na pláž. Na cestu jsem si zaslouženě koupila maxi burgera s kopou hranolek a poslouchala události posledních dní, prostě pohoda. Mimochodem jsem v sobě objevila nějakou potlačenou touhu po hambáčích všeho druhu, degustuji za pár kaček téměř na každém rohu.) 
    Na pláži klasickej chillout, girls talk, ledová káva, opalovačky ze všech stran s výhledem na koupající se modely. Tak nějak by mohly vypadat moje víkendy xD. Jinak vzpomínáte na rybí vajíčka z minulého postu? Holkám přišly samozřejmě hrozně nechutný a nepřipadalo v úvahu se dotyčné věci dotknout, pro jistotu ani klackem. 
    Když jsem se opalovala břichem dolů a na zadku mi přistála ona nechutná slizká věc, šly všechny zábrany stranou a rozpoutala se mořská bitva s nábojema z rybího želé. Kluci no, jako by nemohli být chvíli v klidu.. Znovu následovala večeře při západu slunce a odjezd domů..)
    Tímhle dnem jsem zakončila svůj třetí týden v Řecku, pff ani nedokážu popsat jak rychle mi to letí.



    Pondělí
    Sedm castingů - jeden z těch horších dnů. Osmej sem nedala, potkala jsem českou kamarádku a šla do Mekáče na večeři. Jooo ty lenochu, kdybys šla na casting a nefňukala, tak se máš skvěle. Shrnuto podtrženo - v Mekáči jsem byla oloupena loupežníkama o můj milovaný smartfoun. Přesvědčena o tom, že lidi by nemohli být tak zlí na někoho tak hodnýho jako já, jsem prohrabovala odpadky, bulela a nadávala. ZOUFALOST! Ani si neumím představit co se mně jako bloggerce a autorce fotoreportů Model's diaries, mohlo přihodit horšího. Shit happens a život jde dál? Jde ale mnohem hůř s vysloužilým Samsungem Ace, ve kterém můžu mít nainstalovanou jen jednu aplikaci.
    Aby toho nebylo při lítání po policajtech do večerních hodin málo, tak zrovna dnes byla v Athénách hrozná zima. O čemž já jsme neměla ani páru, měla jen kraťasy, top a bradavky ztuhlý tak, že mi málem prorazily triko.... K pondělnímu dni si opravdu gratuluji.)

    Úterý
    Příšerná prosmutnělá noc, ale aspoň mám první cast až od jedenácti, tak to doženu a trochu se prospím. Ani omylem, nedoženeš! Z agentury mi dali wake up call už v sedm, abych si mohla jít zařídit novou simku. Mnohokrát díky!!!! Tired jak nikdy, já vím proč normálně nebrečím, následující den máte totiž místo hlavy střep a místo očí díry, pff... chodící mrtvola a reklama na bad mood. Takže se zrovna nehodily castingy na commercial ( natáčení videí, reklam, různých výrazů a umů). 
    Nejvíc mě dostalo natáčení reklamy, kdy sleduju diamant a pak ho fascinovaná házím do sklenice s vodou, následuje nejúžasnější americkej úsměv. Děláš to naprosto dokonale, ale pro jistotu, to udělej ještě 3x úplně stejně, buď svůdná, překvapená, naštvaná, přísná, otrávená (je v tom nějakej rozdíl?!). Oblíkni si plavky a tancuj na beach party, tak to byl konec xD. Nasedni na kolo, který bylo pojízdný někdy v minulým století a jeď, zatáčej, buď strašně  šťastná, uvolněná, young and free, pozor díraaa, málem jsi spadla, zatoč, lítej jak pták a dělej to deset minut dokola. Noooo, no, no, not today !!!!
    Jo a kamarádce Taylor ukradli peněženku, asi si někdo zasedl na modelky neboco.

     
    Středa
    Klasickej den plnej nestíhání, castingů, taxíků a Míši, která je prostě pro někoho moc hubená. K tomu moje naprosto debilní nálada a otrávenost z chybějícího mobilu. Jako když přijdete o ruku, nebo tak něco. Bez instagramu jsem jak tělo bez duše a bez kvalitního foťáku jak vidlička bez nože.
    Nenapadá mě co jíst. Co se dá jíst bez trouby, sporáku a normálního chleba?! Chleba tady totiž téměř nevedou.
    Večer jsem se nechala vytáhnout na sushi, společně s ostatníma modelkama. Měla jsem totiž opravdu hlad! Hahah, ale abych nebyla takovej bručoun, tak náladu mi to podstatně zlepšilo.)

    Čtvrtek
    Někdy jsou moje povinnosti na tak zapeklitejch místech a cestovní instrukce jsou tak špatné, že z toho šílím. Nejednou se mi stalo, že ani řidič autobusu dotyčnou zastávku neznal xD. Nicméně lidi jsou tu ochotní. Zrovna dnes se mne ujala paní, která se mnou hledala bus stop a věnovala mi čtvrt hodiny svého času. 
    Pak jsem měla focení dalšího e-shopu...ale počkat, vždyť na tenhle jsem ani nedělala casting?! Jo aháá, na poprvé se mnou byli tak spokojení, že si mě vybrali znova?! Vážně výhra. Nechci být nevděčná, ale abyste věděli, tak tohle focení nemám vůbec v lásce. Důvodů je hned několik, nemám z toho žádné fotky, nejsou z toho peníze a je to opravdu tvrdá, zdlouhavá a otravná práce. Ale tenhle chlap (fotograf a majitel řetězce s oblečením po celém Řecku) je v poho a práce s ním utíká.
    Burger, casting, nákup anglického čtiva (vím, že se nebude jednat o úplně neinteligentnější a vzdělávací knihu, ale moje angličtina není dokonalá a slovíčkům o hadrech bych mohla rozumět.).
    K večeři jsem si udělala dokonalou omeletu se zeleninou, sýrem a šunkou, talíř pálil a než jsem ho v papírové chňapce (asi to nebyl nejlepší vynález) donesla ke stolu, tak mi mísa vyklouzla a vejce se rozlítly po celé recepci. Tadáááá, konec čtvrtka!


    Pátek
    Získala jsem další job a totiž přehlídku plavek pro obchod s názvem Woman's secret. Ráno jsem měla fitting, kde je nutné vyzkoušet jaké a kolik outfitů budu mít. Na molo půjdu 3x, jednou předvedu letní overal, jednou celkové plavky a jednou dvojdílné. Sice nejsem zvyklá předvádět takhle odhalená, ale když to nevadí jim, tak to nevadí asi ani mě.
    Následovaly dva castingy, koupě kuřecího salátu a vytoužená cesta na pláž. Páteční den byl totiž volnější a já měla odpoledne asi pět hodin volna. Na pláži jsem se nadlábla, četla svou novou knihu a přepadla mě únava. Přepadla mě taky ale hrozná schíza z toho, že mě ve spánku někdo okrade. Batoh i kabelu jsem tedy nasoukala pod hlavu, která mi trčela téměř do pravého úhle. Mmmmm.... 
    Casting, nákup a večerní filmový klub u mě v pokoji. Samozřejmě, že krém z Rossmannu za dvacku nesplnil má očekávání a já měla připálený obličej. K filmu jsem si nanesla masku z bílého jogurtu a ráno se probudila se zkamenělým jogurtem na obličeji i polštáři.


    Sobota 
    Běh, posilovačka, zdravej lunch a první free test! Yes, konečně dostanu taky část toho kvůli čemuž jsem přijela, totiž fotky do booku! Než vám popíšu, jak focení vypadalo, dovolila bych si povznést jeden dotaz: Je v Řecku za kadeřníka považován každý, kdo umí používat kulmu??? Mé jemné blonďaté vlásky zas trpěly nápor rezavé kulmy a o následné přestříkání lakem, jsem si musela říct sama. 
    Celý tým lidí byl ale strašně fajn, nikdo si nehrál na frajery, chovali se ke mě hezky, udělali mi toust, pauzu jsem si udělala kdy jsem chtěla a konzultovali se mnou každý look i vzhled fotky, takový přístup se mi opravdu líbil. Fotograf měl jasnou představu, ukázal mi pár inspirací v mobilu a časopise a já se snažila zachovat atmosféru daného editoriálu. Fotky totiž nebudou jen ke mě do booku, ale měli by se použít i do nějakého řeckého magazínu, ale kdo ví.) 
    Nejdříve jsme fotili princeznovskou tylovou sukni s holými zády a pozadím větví natřených na bílo. Následovaly fashion looky festivalové jednoduché módy. Klobouk, vesty s třásněmi, hnědé semišové kraťasy a topy,...jednoduchý styling ve kterém hraju hlavní roli já a ne oblečení (už bylo na čase po těch všech e-shopech, kde mi ani nebyl vidět obličej). Fotili jsme dlouho a já si hrozně přeju, aby se fotky vydařily a mě něco popohnalo dopředu! 
    Závěr focení mě málem dojal k slzám. Stylistka, která téměř neuměla anglicky mi tlumočila přes fotografa, že mi chce dát něco na památku. Lidi, kteří dělají tohle všechno zadarmo a ve svém volném čase mi chtějí dávat dary, protože se jim líbilo focení se mnou?! Dostala jsem koženou vestu ze ZARY, kterou jsem při focení chválila (bože yes, budu tuhle sezonu hrozně cool). Focení skončilo hroznou objímačkou a odvozem až domů. Já usínala po dlouhé době s opravdu spokojeným pocitem z produktivního dne.

     
    Neděle
    Jela jsem se svojí českou kamarádkou Kristý, klukama modelkama a našima PR na pláž. Na cestu jsem si zaslouženě koupila maxi burgera s kopou hranolek a poslouchala události posledních dní, prostě pohoda. Mimochodem jsem v sobě objevila nějakou potlačenou touhu po hambáčích všeho druhu, degustuji za pár kaček téměř na každém rohu.) 
    Na pláži klasickej chillout, girls talk, ledová káva, opalovačky ze všech stran s výhledem na koupající se modely. Tak nějak by mohly vypadat moje víkendy xD. Jinak vzpomínáte na rybí vajíčka z minulého postu? Holkám přišly samozřejmě hrozně nechutný a nepřipadalo v úvahu se dotyčné věci dotknout, pro jistotu ani klackem. 
    Když jsem se opalovala břichem dolů a na zadku mi přistála ona nechutná slizká věc, šly všechny zábrany stranou a rozpoutala se mořská bitva s nábojema z rybího želé. Kluci no, jako by nemohli být chvíli v klidu.. Znovu následovala večeře při západu slunce a odjezd domů..)
    Tímhle dnem jsem zakončila svůj třetí týden v Řecku, pff ani nedokážu popsat jak rychle mi to letí.


    . 19 May 2015 .

    21 comments

    1. Konečněěě <3 Nemohla jsem se dočkat:)
      Miluju tyhle články fakt, že jooo. Buď víc pozitivní, ztratila jsi mobil no cooo, stane se (já bych brečela ještě 3 týdny, ale to je vedlejší), i když zníš občas dost unaveně a zoufale, což dost chápu, musí to být neskutečná zkušenost, úplně jak splněný sen! <3 Můj obdiv i takhle na dálku z ČR máš nejen ty, ale i onen skvělý fotograf a už se těším na outfit post s vestičkou. A nakonec... tvoje postava a tvůj obličej?! Wau, jsi vážně nádherná:)

      ReplyDelete
    2. Super, ani nevíš jak moc ti fandím :) Tohle je opravdu velká zkušenost, která ti dá do života víc než cokoliv jiného. Některé okamžiky jsou sice hodně tvrdé a člověk musí být silný, aby se nesložil a s pláčem nejel domů, ale nakonec na to budeš určitě vzpomínat hrozně ráda :) Jsi krásná a chytrá holka a splněný sen je k nezaplacení, tak držím palce :)

      Zaměřeno na: Astor

      ReplyDelete
    3. Bzd rada ze jen iphone! Kamaradce z Ace models co je ted v Instanbulu vykradli holkam celej apartman kdyz spaly..zamykejte se! Ty barevné plavky co máš na sobě na pláži jsou super, odkud jsou?:) jsou ještě k dostání?

      ReplyDelete
      Replies
      1. Fakt jo? Tak to se budu zamykat, kdybych přišla ještě o laptop, tak rovnou skáču z okna xD Jinak plavky jsem kupovala minulý rok v Primarku v Berlíně, takže určitě už nebudou, ale věřím, že narazíš na jiné a lepší.)

        Delete
    4. Držím ti moc palce! Na téch fotkách ti to taaaak moc sluší :)

      ReplyDelete
    5. Další parádní článek!!! <3 Super, super, super! :)
      One blondie life

      ReplyDelete
    6. Páni, tak doufám, že to špatný sis v Řecku už "vyžrala" a že už bude jenom a jenom dobře! Bez mobilu bych byla taky úplně mimo, úplně Tě chápu, mě ho asi před třema rokama ukradli taky a byla sem jak bez ruky :D Je to vážně děs! Jinak fotky krásný, už se těším až Tě uvidím na nějakých e-shopech, to si ten obchod určitě vydělá s takovou krásnou modelkou na fotkách!! <3 Hrozně se mi taky líbí jak jsi modelka a vůbec neřeším postavu, jako většina, že si v klidu dáš burgera, normální Colu (ne tu bez cukru... brr!) ... to na mě fakt udělalo dojem :-) Tak se drž, hodně zdaru!

      NARA // czech fashion blog
      www.natalieklara.blogspot.cz

      ReplyDelete
      Replies
      1. Děkuju Naty.) Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo ví, že light, nebo zero se nedá xD

        Delete
    7. Tak toto je opravdu krásný a velmi zajímavý článek :)

      PS: U mě na blogu právě probíhá GIVEAWAY!:)
      budu moc ráda, pokud se zapojíš :)
      http://www.lovies47.cz/2015/04/giveaway-03.html

      ReplyDelete
    8. wow mala si zaujímavý týždeň :) pekný článok
      janesworldblog

      ReplyDelete
    9. tyhle články jsou báječné. držím palce!! :)
      speakingafashionlanguage.blogspot.cz

      ReplyDelete
    10. skvele diarires! prijemne se ctou:) vidim ze si tam uzivas:)

      www.bridgeofmemories.blogspot.com

      ReplyDelete
    11. moc vtipny clanek :D fakt me bavi cist, jak nic neni tak jednoduche a ruzove, ale jak to zvladas :) tesim se na dalsi clanek! a ti kluci, kteri jsou foceni u stolu, jsou fakt hezci :):D

      ClaudiasNewLife

      ReplyDelete
    12. Ach tí chlapci :) Veľmi ma tieto tvoje články bavia, už sa teším na další :)

      Viki Batalik

      ReplyDelete
    13. Holky, moc vám všem děkuju za podporu!.)

      ReplyDelete
    14. Teď jsem jedním dechem přečetla všechny tvé "díly" Model's diary a neskutečně mě to bavilo! Vždy jsem si přála se tomuto věnovat, ale chybí mi potřebné centimetry :( můžu se zeptat, kolik měříš ty? V nějakém článku jsi psala, že jsi čekala jen focení a nakonec jsi chodila po mole, tak by mě to zajímalo :) jinak super blog a přeju hodně štěstí do budoucna :)

      ReplyDelete
      Replies
      1. To jsem ráda.)
        S výškou mám opravdu smůlu, kdybych měla jen o pár čísel víc, tak pracuju uplne jinak:( Rikam, ze mam 175, ale mam neco malo pod.....Prala bych si mit tak 177, ale nemuzeme mit vsechno ze.)

        Delete
    15. Míšo vyzeráš úchvatne !! samozrejme ako všetky Michaely ;)

      http://miskaholla.blogspot.sk/

      ReplyDelete
    16. zbožnuju ty tvy diaries! Jakože nebudu lhát že nezávidím tu pláž, slunko a ty modely :D Hned bych si to s tebou vyměnila!

      ReplyDelete
      Replies
      1. Dekuju Anett.) Ono to takhle vypada, ale takhle jsem do styku s modelama prisla uplne poprve, bohuzel jich tu moc neni.(

        Delete

    popular posts